Terugblik Maastricht aan Zee zomerweek

Van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus 2019 vond er wederom een culturele creatieve zomerweek plaats voor kinderen tussen de 7-13 jaar. Deelnemers werden verrast door een breed, cultureel en artistiek programma. Een team van professionele kunstenaars van diverse disciplines verzorgden creatieve werkplaatsen. Er werd samen gebouwd, gedanst, gezongen, geskatet en gespeeld op een groen buitenterrein in het hart van de stad.

Het avontuurlijke tentenkamp op het terrein van 't Mestreechs Rizzjemint werd getransformeerd in een magische zee-wereld met piratenboot, kleurrijke onderwaterdieren en een dansende reddingsbrigade. Er werd van alles gemaakt en gedaan om het magische zeedier Wallie de Woelvis te redden van de plastic-soep in de oceaan. De culturele doe-week werd afgesloten met een prachtshow vol muziek, dans, een protestlied, kunstcreaties, bouwsels en heel veel plezier!

Bekijk alle foto's op Facebook!
Mede mogelijk gemaakt door

Maastricht aan Zee werd in 2019 mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiële partners en sponsoren. Klik hier voor het hele overzicht.

MaZ_zomer 2019_Hans van Eijsden (38).jpg
MaZ_zomer 2019_Hans van Eijsden (123).jpg
MaZ_zomer 2019_Hans van Eijsden (13).jpg
MaZ_zomer 2019_Hans van Eijsden (89).jpg