Maastricht aan Zee

Op zaterdag 16 en 17 november werden de deelnemers aan de herfst-editie van Maastricht aan Zee ondergedompeld in de knotsgekke wereld van het circus! Het was een bijzonder cultureel doe-weekend. De deelnemers hebben kunnen ontdekken, spelen, co-creëren en leren.

Betoverend, magisch en vol creativiteit!

Cultureel circus-weekend vol capriolen

Kinderen werden verrast door een breed, cultureel en artistiek programma. Een team van professionele kunstenaars van diverse disciplines verzorgden creatieve werkplaatsen die allen in het teken stonden van de wonderlijke wereld van het circus. Middels co-creatie bepaalden de kinderen zelf wat ze maakten en op welke wijze ze dat deden. Bonte kleuren, glitter & glamour, clownerie, acroabatiek, jongleren en meer. In de piste was alles mogelijk! Kinderen verlegden hun grenzen en kregen de ruimte om hun culturele talent te ontplooien. De creatieve resultaten werden tijdens een spetterende eindshow gepresenteerd aan familie en vrienden.

Terugblik

Benieuwd naar de overige edities in 2019?

Terugblik zomerweek Terugblik lente-editie
MaZ herft 2019_HvE (34)_website.jpg

Maastricht aan Zee een warm hart toedragen?

Maastricht aan Zee richt zich met name op kinderen die extra kansen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat hun ouders weinig geld hebben of omdat ze nog maar net in Nederland wonen. Extra donaties om deelname van deze kinderen te vergoeden, zijn zeer welkom. Maastricht aan Zee ondersteunen door sponsoring of het geven van een bijdrage in natura, is ook mogelijk!

Partners en sponsoren
Maastricht aan Zee wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiële partners en sponsoren.

Een donatie doen of anders bijdragen

Contact

info@maastrichtaanzee.nl | 043-8527053
Facebook/ToutMaastricht

Pers & Partners

Contactpersoon Sammie Pierik
sammie@toutmaastricht.nl | 06-23333252

2
Dagen herfst-editie | 2019
Op zaterdag 16 en zondag 17 november vond de herfst-editie plaats van Maastricht aan Zee. Twee dagen vol creativiteit en plezier.
57
Deelnemers zomerweek | 2019
Maar liefst 57 kinderen in de leeftijd 7-13 jaar namen deel aan de zomereditie van Maastricht aan Zee in 2019.
26
Coaches en begeleiders | 2019
Tijdens de zomerweek telde het artistieke team 10 coaches en de deelnemers werden bijgestaan door 16 vrijwilligers en groepsbegeleiders.