Maastricht aan Zee

Op zaterdag 16 en 17 november worden de deelnemers aan de herfst-editie van Maastricht aan Zee ondergedompeld in de knotsgekke wereld van het circus! Kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar die zich hebben aangemeld: het wordt een bijzonder cultureel doe-weekend.

Aanmelden?

Is helaas niet meer mogelijk. De herfst-editie is helemaal volgeboekt!

Allerlei nieuwe culturele avonturen beleven!

Cultureel circus-weekend vol capriolen

Kinderen worden verrast door een breed, cultureel en artistiek programma. Een team van professionele kunstenaars van diverse disciplines verzorgen creatieve werkplaatsen die allen in het teken staan van de wonderlijke wereld van het circus. Middels co-creatie bepalen de kinderen zelf wat ze maken en op welke wijze ze dat doen. Bonte kleuren, glitter & glamour, clownerie, arcoabatiek, jongleren en meer. In de piste is alles mogelijk! Kinderen verleggen hun grenzen en krijgen de ruimte om hun culturele talent te ontplooien. De creatieve resultaten worden tijdens een spetterende eindshow gepresenteerd aan familie en vrienden.

Wanneer?

Zaterdag 16 en zondag 17 november. Elke dag van 11.00 tot 17.00 uur.

Waar?

Sportzaal BS Amby, Van Slijpestraat (tegenover nummer 77) te Maastricht

Voor wie?

Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar uit Maastricht en omgeving.

Wat kost het?

Dat is afhankelijk van de thuissituatie. Voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijker hebben, wordt de deelnemersbijdrage van 50 euro vergoed door verschillende fondsen, sponsoren en donateurs. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen!

Terugblik

Benieuwd naar de vorige edities in 2019?

Terugblik zomerweek Terugblik lente-editie

Maastricht aan Zee een warm hart toedragen?

Maastricht aan Zee richt zich met name op kinderen die extra kansen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat hun ouders weinig geld hebben of omdat ze nog maar net in Nederland wonen. Extra donaties om deelname van deze kinderen te vergoeden, zijn zeer welkom. Maastricht aan Zee ondersteunen door sponsoring of het geven van een bijdrage in natura, is ook mogelijk!

Partners en sponsoren
Maastricht aan Zee wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiële partners en sponsoren.

Een donatie doen of anders bijdragen

Contact

info@maastrichtaanzee.nl | 043-8527053
Facebook/ToutMaastricht

Pers & Partners

Contactpersoon Sammie Pierik
sammie@toutmaastricht.nl | 06-23333252

2
Dagen herfst-editie | 2019
Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt de herfst-editie plaats van Maastricht aan Zee. Twee dagen vol creativiteit en plezier.
57
Deelnemers zomerweek | 2019
Maar liefst 57 kinderen in de leeftijd 7-13 jaar namen deel aan de zomereditie van Maastricht aan Zee in 2019.
26
Coaches en begeleiders | 2019
Tijdens de zomerweek telde het artistieke team 10 coaches en de deelnemers werden bijgestaan door 16 vrijwilligers en groepsbegeleiders.