Steun Maastricht aan Zee

Maastricht aan Zee richt zich met name op kinderen die extra kansen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat hun ouders weinig geld hebben of omdat ze nog maar net in Nederland wonen. Alvast bedankt voor de overweging om Maastricht aan Zee te ondersteunen. Dat kan op verschillende manieren.

TIJD & ENERGIE
We zijn altijd op zoek naar gedreven, flexibele en sociale enthousiastelingen voor het begeleiden van groepjes kinderen tijdens Maastricht aan Zee. Interesse? Stuur een e-mail naar info@maastrichtaanzee.nl.

PRODUCTEN OF DIENSTEN
We worden enorm blij van bedrijven en ondernemers die overwegen gratis of met korting producten of diensten ter beschikking te willen stellen. Maastricht aan Zee zou niet kunnen plaatsvinden zonder sponsoren die het initiatief een warm hart toedragen. Ook sponsor worden? Stuur een e-mail naar info@maastrichtaanzee.nl.

GELD
Geen dienst of product in de aanbieding, maar wel Maastricht aan Zee willen ondersteunen? Een geldbedrag doneren kan ook. Donaties worden gebruikt om deelname te vergoeden van kinderen uit gezinnen met een kleine beurs. Vul hierbeneden het formulier in.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Dank!

Bedankt dat u ons wilt steunen met een donatie! Druk op de rode button 'doneren' als u klaar bent met invullen. Na definitieve registratie van uw gegevens wordt er een e-mailbericht gestuurd zodat u de donatie kunt bevestigen. Daarna ontvangt u een donatiefactuur voor het door u gekozen donatiebedrag. Voor vragen of meer informatie neem contact op met Sammie Pierik via sammie@toutmaastricht.nl.


Stichting Tout Maastricht werkt conform een privacy protocol.

150
Euro per kind
Donateurs die 150 euro doneren, vergoeden daarmee precies de deelnemersbijdrage (van een vierdaagse editie) voor één kind uit een gezin met een kleine beurs.
4C8A0265-1.jpg
1000
duizend maal dank
Aan alle sponsoren, donateurs en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiële partners die Maastricht aan Zee mogelijk maken!
Overzicht Partners & Sponsoren
4C8A9692-1.jpg