Terugblik Maastricht aan Zee herfst-editie

Kinderen die deelnamen aan de herfst-editie van Maastricht aan Zee kregen op 16 en 17 november de ruimte om hun eigen creatieve talenten te ontplooien en hun grenzen te verleggen. Sportzaal BS Amby werd omgetoverd tot een magische piste en het gehele weekend stond in het teken van de knotsgekke wereld van het circus.

De kinderen gingen onder begeleiding van verschillende artistiek-inhoudelijke coaches aan de slag in diverse werkplaatsen. De wereld van het circus was betoverend, magisch en vol creativiteit. Genoeg inspiratie voor circusacts in alle maten en soorten. Voor hún circus mochten de kinderen ook een eigen naam verzinnen. ‘Circus Snorrie Porrie’ is het geworden! Circusdirecteuren hebben namelijk altijd mooie grote krulsnorren. Het culturele weekend werd afgesloten met een prachtige circusshow vol bonte kleuren, eenwielers, een doldwaze beestenboel, clownerie, acrobatiek, goocheltrucs, jongleren en heel veel plezier. In de piste was alles mogelijk!

Bekijk alle foto's op Facebook!
Mede mogelijk gemaakt door

Maastricht aan Zee werd in 2019 mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiƫle partners en sponsoren. Klik hier voor het hele overzicht.

MaZ herft 2019_HvE (34)_website.jpg
MaZ herft 2019_HvE (46)_website.jpg
MaZ herft 2019_HvE (24)-min.jpg
MaZ herft 2019_HvE (12)-min.jpg